Kids Consulting
Ervaringen van kids en ouders

Jongen 11 jaar:
Lilian Don is een hele aardige, behulpzame vrouw ze doet ook heel veel leuke dingen met je zoals flipperen, stop denk doe spel of noem maar op. En als je daar weggaat geloof me, je gaat haar heel erg missen. Ik hoop dat ik je snel weer eens zie.

Meisje 11 jaar: Je voelt je als je bij Lilian geweest ben altijd gelijk weer fijn!

Jongen 9 jaar: Ik denk nu veel vrolijker dan vroeger. Heb ik geleerd van Lilian.

Meisje 13 jaar: Bij Lilian kan je helemaal jezelf zijn en haar alles vertellen.

Jongen 12 jaar: Ik heb bij Lilian geleerd hoe ik met mijn angsten om moet gaan en ik ben nu hartstikke blij dat ik mij weer vrolijk voel!

Jongen 7 jaar: Ik vind het leuk bij Lilian. Ik moest wel een beetje huilen in de auto toen ik voor het eerst ging, maar dat was meteen over toen ik binnenkwam. Het is heel leuk daar.

Meisje van 10 jaar: Ik kan nu veel beter voor mezelf opkomen en dat vind ik heel fijn!

Meisje 11 jaar: Ik ben 2 jaar bij Lilian geweest en toen ben ik gestopt en het ging gelijk een beetje minder met me dus het helpt ECHT!

Ouders

Mijn ervaring met jou is gewoon in 1 woord geweldig.
Je hebt zoveel geduld en bent zo vriendelijk.
En het allerbelangrijkste is dat je mijn zoon ontzettend geholpen heb.

Hij vindt het erg prettig bij jou. Hij gaat graag naar je toe en komt altijd uitgelaten terug, fijn !!

Wat ontzettend lief dat je aan ons blijft denken. Dat geeft ons steeds een fijn gevoel waar we weer mee verder kunnen.

Niet alleen mijn dochter, maar ook ikzelf ondervind veel steun en begrip van je. Ik ben daar erg blij mee.
Op het moment dat wij als ouders niet meer wisten hoe wij onze zoon uit het dal konden halen, kwam Lilian op ons pad.
Na het lezen van de website en het intake gesprek hadden wij en onze zoon, het gevoel van ‘gelukkig er is iemand die hem begrijpt en kan helpen’. Lilian gaf onze zoon elke week het rotsvaste vertrouwen dat hij op een zeker moment met zijn angsten om zou kunnen gaan. En niets is minder waar! Ons zonnetje straalt weer!

Ikzelf als moeder vond bij Lillian vanaf de eerste keer de sfeer heel prettig rustig en vertrouwd....en jij gaf mijn meiden net die extra professionele hulp en aandacht die ze nodig hadden toen ze het een periode wat moeilijker met zich zelf hadden.

"Lilian is een grote steun voor ons geweest, ze heeft ervoor gezorgd dat we de kracht in onszelf als ouders weer terugvonden. Lilian is een fantastische warme persoon, waar je je meteen op je gemakt voelt en waar je kind echt mag zijn hoe het is."
We zijn nu al een poosje gestopt bij Lilian, maar nog steeds hoor ik in moeilijke situaties de stem van Lilian in mijn hoofd, ze heeft écht iets meegegeven en veranderd.
Ze heeft er voor gezorgd dat we weer op een positieve manier verder konden.